Wij zijn 4 ondernemers die besloten hebben om onze krachten te bundelen.
Door alle ervaringen die wij hebben ondervonden binnen het werkveld van het Sociaal Domein, hebben wij ontdekt dat er grote behoefte is aan kwalitatief goede bewindvoering.

Alle medewerkers van Dunamis hebben jarenlang werkervaring opgedaan bij de WMO, Schuldhulpverlening, Participatiewet, Wijkteams enz. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van alle soorten sociaal juridische hulpverlening en van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Naast de sociale en juridische kennis, is er ook veel kennis van diverse culturen en achtergronden. Hierdoor zijn wij bekend met de diverse doelgroepen binnen onze samenleving.

Vanuit onze coƶperatie delen wij onze kennis en de kracht van samenwerking. Hierdoor is er altijd achtervang daar waar nodig om u te kunnen helpen en kunnen wij zo kwaliteit creƫren en behouden. Dit alles is, naar onze mening, in het voordeel van de dienstverlening die wij leveren. En dat is erg belangrijk voor u als klant. Zodat u zeker weet dat wij u goed kunnen helpen.

Dunamis Bewindvoering is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI). De NBBI heeft als doel om de kwaliteit bij financieel beheer te waarborgen. De NBBI ondersteunt haar leden bij de uitvoering van het werk als bewindvoerder.